sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Intohimo kadonnut suhteesta - Miksei se enää haluu mua?


Työkiireet. Stressi. Lapset. Väsymys. 

Tuossa muutamia syitä (tai tekosyitä) sille, miksi intohimo parisuhteeseen ja seksiin on suhteesta saattanut kadota. Ei ole aikaa tai jaksamista tai seksi saattaa tuntua pelkältä suorittamiselta. 

Suhteen intohimoiset kuukaudet ovat takana ja arki on koittanut.
Yhteen on saatettu muuttaa, lapsia on tehty, työt painavat päälle ja ainut kohtaaminen päivässä saattaa olla yhteinen ateria tai sängyssä nukuttu aika.

Näinkään ei aina ole, jos vaikka toinen kumppaneista joutuu työnsä puolesta paljon matkustamaan. 

Päätin ruveta ihan kunnolla pohtimaan keinoja, miten intohimon suhteessa saisi säilytettyä tai miten sen kipinän voisi uudelleen herättää eloon?

* Tärkeimpänä asiana on nostaa kissa pöydälle ja keskustella asiasta, jos se häiritsee toista tai molempia. Keskustelu on kaiken perusta. Ja puhumattomuus saattaa pahimmillaan johtaa siihen, että "tilanteeseen on niin tottunut", ettei enää edes kiinnosta yrittää.

* Jos olette kiireellisiä, yrittäkää järjestää aikaa toisillenne. Yhdessäoloon, toistenne hemmotteluun ja seksiin. Jos taloudessanne on lapsia, miettikää voisitteko antaa ne hoitoon vaikka sukulaisille tai ystäville, siksi aikaa että saisitte kahdenkeskistä aikaa.

* Yllättäkää toisenne kivoilla asioilla. Mikä olisikaan sen mukavampaa, kun vaikka kesken työpäivän huomata, että kumppanisi on lähettänyt sinulle eroottisen tekstiviestin tai hän kertoo, kuinka paljon hän sinua rakastaa.
Tai mies kesken työpäivän toimittaa jonkun avulla kukkalähetyksen naiselleen. Tällaisia palveluja löytyy, eivätkä ne ole edes kovin kalliita.

* Jos vietätte kotona yhdessä aikaa vähän, huomioikaa silloin toisianne vaikka pienin elein. Illalla tv:tä katsoessa voitte vaikka hieroa toisianne. Tai jos jompikumpi laittaa ruokaa, toinen voi mennä seläntaakse ja alkaa pussailla hellästi kaulaa tai näykkiä korvanlehteä.
Älkää olko kaavoihin kangistuneita. Toisen huomioiminen ei tarvitse olla pelkästään tekoja. Se voi olla myös sanoja, vaikka "näytät kauniilta/komealta", "tuoksut hyvältä", "sinulla on tosi kivat vaatteet tänään", "olet tehnyt hyvää ruokaa" jne.

* Kokeilkaa uutta. Niin vapaa-ajalla kuin sängyssä. Keksikää miten voisitte piristää seksielämäänne, jos se on pelkkää tasaista tylsää suorittamista.
Hankkikaa asusteita tai leluja. Kokeilaa roolileikkejä. Tai pohtikaa onko jotain sellaista uutta, mitä molemmat haluaisitte kokea.
Molemmat saattavat vaikka haluta kokeilla kolmatta pyörää, mutta kumpikaan ei kehtaa asiasta ehdottaa toiselle, koska pelkää toisen suuttuvan.
Tai entäs parinvaihtoa?

Monesti vieraan ihmisen läsnäolo, saattaa laukaista huomaamaan, kuinka paljon kumppaniaan rakastaakaan. Tai kuinka mustasukkaiseksi toinen ihminen saattaa läsnäolollaan saada.

Keskustelkaa noista asioista kuitenkin toisille hienovaraisesti, ettei synny riitaa. Monesti tällaiset asiat saattavat johtaa väärinymmärryksiin.

Tässä muutamia vinkkejäni :)
Minkälaisia keinoja te olette käyttäneet intohimon ylläpitämiseen suhteessanne?

PS. HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ. MUISTAKAA MIEHET MUISTAA ELÄMÄNNE NAISIA!

- Rakastunut mies
4 kommenttia:

 1. Just kun menin kirjottamaan blogiini, että miehet ei koskaan puhu tunteistaan, niin tää blogi pomppas blogilistalla silmään :D onneks sentään mainitsin, että joskus ne miehetkin yllättää. Menköön tää siihen kategoriaan!

  Kaikinpuolin hauskanoloinen blogi! Yllä käsitelty aihe on kyllä varmasti tuttu kaikille yhtään pidemmässä suhteessa olleille ihmisille, kuten myös mulle siis. Toi puhuminen on siinä mielessä hassu homma, että se voi joko auttaa tai sit ei. Yhdessä suhteessa siitä tuli sellanen kiertävä aihe, josta aina jauhettiin ne samat jutut ja vitutus oli taattu. Mutta se oli toki harvinaisen paska suhde muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hahaa, hauska sattuma :D
   Poikkeustapauksiakin tosiaan (onneksi) on.

   Ja kiitos, mukavaa kuulla sekä tervetuloa lukijaksi! Mäkin käyn vilkaisemassa sun blogia ja saatanpa tulla lukijaksi sinne myös :)

   Toi on kyllä totta mitä kirjoitit tuosta puhumisesta. Varsinkin jos toinen vaikka sattuu ymmärtämään asian väärin tai itse puhumisesta ei kuitenkaan päästä toiminnan tasolle. Semmoisessa tilanteessa ollut itsekin yhdessä suhteessa, vaikkakin siinä se puhuminen liitty ainaisiin riitoihin. Molemmat tietää, että töitä ois tehtävä.. mut noh.. kattellaan :D semmoista se voi joskus olla.

   No, hyvä että oot siitä paskasta suhteesta päässy pois ja onnea nykyiseen :)

   Poista
 2. Hei laitoin äsken viestiä...tulee mun nimi..ethän julkaise.thanks. Tsemppiä aihepiiriin joka tärkeä

  VastaaPoista