maanantai 2. marraskuuta 2015

Tunnista mies- ja naistyypit !

Heipparallaa ja oikein mukavaa maanantaita kaikille! :)

Blogini on viimeaikoina ollut blogipostauksien johdosta melko synkänharmaa, mutta minkäs teet, kun tykkään kirjoittaa usein melko synkistä ja rankoistakin aiheista.
Nyt kuitenkin on aika hieman hauskemmalle postaukselle.

Olen saanut tähän kyseiseen postaukseen inspiraation tosielämän omista kokemuksista, muiden kokemuksista, keskustelupalstoilta ja muista parisuhde-deittailublogeista.

Eli, on siis aika käydä läpi erilaisia mies- ja naistyyppejä, joihin törmäämme joka päivä liikkuessamme ulkona. Postauksessa mainitut mies- ja naistyypit ovat erittäin ääripäätapauksia, eikä kenenkään elämäntyyliä tai olemusta ole tarkoitus dissata tai ketään muutenkaan tällä postauksella loukata. Huumoria siis peliin tätä lukiessa :D

Postaus olkoon pieni varoituksen sana ja muistutus deittailijoille, että toisinaan tuolla maailmassa törmää hiukan ikävänlaisiin miehiin tai naisiin, joihin ei välttämättä törmätä haluaisi.

Mutta, aloittakaamme ensin katsastelemalla miehiä.

Nörtit ja kaikkitietävät


Nörttejä löytyy niin miehistä kuin naisista, mutta enemmän olen törmännyt nörttimiehiin ja kaikkitietäviin näsäviisastelijoihin.
Nämä miehet siis luulevat tietävänsä kaikesta kaiken, eikä he hyväksy asioista eriävää mielipidettä. 
Lisäksi he usein tappavat vastapuolen puhumalla erittäin tylsistä jutuista, jotka mm. liittyvät politiikkaan, yhteiskunnallisiin asioihin, tietotekniikkaan, muunlaiseen elektroniikkaan. Useimmissa tapauksessa vastapuoli ei ymmärrä höykäsen pöläystä, ellei ole kiinnostunut samoista asioista. 

Eivät myöskään useimmiten ymmärrä sitä, että toista ei kiinnosta vaan jatkavat puhumista ja luulevat olevansa erittäin fiksujakin.
Pelimiehet eli playerit


Pelimiehet vaihtavat naisia, kuin sukkia. Heille kaikki naiset ovat vapaata riistaa ja heitä on kiva pyöritellä pikkusormensa ympärille. Pelimiehet ovat usein karismaattisia, ehkä jopa hieman lipeviäkin.

Bile-Danin tavoin he ehkä etsivätkin sitä vakituista koloa, mutta sitä ennen on hyvä testata kaikki mahdolliset potentiaaliset kolot. Pelimiehestä tietää myös useammat naiset, joten puskaradio saattanee laulaa.


Limanuljaskat

Nämä matelijat ovat hyvin verrattavissa pelimiehiin.
Ovat niin pinnallisia, ylimielisiä ja itserakkaita että oksetuksellaan karkottaa vastapuolen melko nopeasti pois. Juttujen tasokin on useimmiten: minä sitä, minä tätä, minä tuota ja kun minä olen niin hyvä ja komea ja liipadaapadii.....

Iilimadot

Iilimatojen ongelma on, että he eivät tajua että toista ei kiinnosta. He tarrautuvat kiinni ihoon ja roikkuvat siinä niin pitkään kunnes lopulta kyllästyvät tai pahimmassa tapauksessa saavat lähestymiskiellon. Iilimadoiksi voi myös kuvata niitä, joille ensin antaa mahdollisuuden - mutta sitten heitä ei saa millään lähtemään pois (esim. lähtemään omaan kotiinsa)

Pahat pojat ja rentut


Tähän ryhmään suurinosa naisista ihastuu kaikista helpoiten. Pahojen poikien ja renttujen historiasta saattaa löytyä yksi jos toinenkin rike. He eivät käy yleensä töissä tai sitten työt eivät kestä päivänvaloa. Monet tapauksista ovat kovia juomaan ja saattavat käyttää muitakin aineita. Vaikka kyseessä on paha poika, monet näistä ovat melko reppanoita. He ovat elämässään eksyksissä.

Tosin yksi asia mitä en ymmärrä on se, että miksi naiset rakastuvat renttuihin, koska monet naiset sitten jälkikäteen valittaa, että "kuinka heidän miehensä on saamaton p*ska, joka käyttäytyy kuin sika". Ehkä naiset kuitenkin kaipaavat jonkinlaista haastetta miehen suhteen, että voivat siitä yrittää kouluttaa paremman yksilön.

Varatut ja perheenisät

Näille miehille voisi antaa valehtelemisen maailmanmestaruus-mitalin. Epäilemään kannattaa heti jos mies antaa itsestään erittäin erittäin vähän tietoa ja jos hänen kertomissaan tarinoissa on pahasti aukkoja. Myöskin voi olla syytä epäillä, jos hän vie sinut baarista jatkoille johonkin muuhun kuin omaan kotiinsa tai jos hän puhuu nurkan takana salamyhkäisiä puheluita, jotka olevinaan ovat "työpuheluita". Tällaiset miehet ovat useimmiten kyllästyneitä omaan suhteeseensa ja kaipaavat jotain uutta.

Sitten on aika katsastella naisia.

Miestennielijät


Miestennielijät ovat naaraspuolisia versioita pelimiehistä. He iskevät silmänsä kaikkiin potentiaalisiin miehiin ja ovat valmiita avaamaan haaransa heti sopivan miehen vastaantullessa. Heidän olemuksensa on kevytkenkäisen helppo ja ulkonäkö paljastava, ehkä jopa hieman hutsahtava.
Golddiggerit eli kullankaivajat


Ovat hiukan verrattavissa miestennielijöihin, mutta näitä naisia kiinnostaa eniten sinun taloudellinen tilanteesi. Ulkonäölläsi ja iälläsi ei niinkään ole väliä, kunhan sinulta löytyy pätäkkää ja olet valmis ostamaan mielitietyllesi kaiken, mitä hän haluaa. Nämä naiset tunnistaa erityisesti baarissa, jotka iskevät silmänsä kiinni mm. pukumieheen, lähestyvät kohdetta ja käyttäytyvät myös siten, että heille tulee tarjota kaikki ja vielä enemmän.Bilehileet

Bilehileitä löytyy niin miehistä kuin naisista, mutta mikään ei ole niin kauhea näky, kuin oikein hieno elegantti nainen, joka monen promillen humalassa muuttuu kaikeksi muuksi, kuin viehättäväksi.

Bilehileille luonnollisesti myös maistuu viina useampanakin päivänä viikossa ja ovat aina valmiita kunnon juhliin. He viisvälittävät romanttisista koti-illoista.Diivat

Diivoja on erittäin vaikea lähestyä. He tietävät olevansa kauniita ja kuvittelevat olevansa korkeammalla kuin kaikki muut. Katsovat useimpia miehiä kieroon, ovat heille vähäsanaisia tai työntävät ne heti lähettyviltä pois. Monella diivalla on myös semmonen pakkelikerros naamassa, että jos hänen seuraansa eksyt - et välttämättä aamulla tunnista enää samaksi ihmiseksi.

Epätoivoiset pyrkyrit

Epätoivoisia pyrkyreitä ovat puolestaan naiset, joille kelpaa mies kuin mies - kunhan miehen joskus saisi. He ovat yleensä esim. baarissa, nurkassa poissa toisten katseilta ja ovat niin kuin heitä ei olisikaan. Ääni on hiljainen ja piipittävä ja puhetta tulee vähän. Mutta pelottavalla katseellaan tuijottavat uhriaan joskus jopa liiankin pitkiä aikoja - näin tapahtuu varsinkin kun ihastus on suuri. 

Kiltit naapurintytöt

Nämä kyseiset neitokaiset ovat eläneet puhtoista ja tunnollista elämää. He tietävät arvonsa ja rajansa ja toimivat niiden mukaan. Luonteeltaan saattavat olla hiukan pidättyväisiä, eikä niitä saata saada mukaan mihinkään hurjiin juttuihin. Parempi kun kaikki on tasaisen varmaa ja menee täydellisesti.

Kuulutko sinä johonkin ylläolevaan ryhmään vai johonkin alla olevista, joita ei listassa ole mainittu, mutta joita löytyy niin miehistä kuin naisista?

Tavalliset tallaajat joita suurinosa on väestöstä
Elämäntapahippiäiset
Urheiluhullut, fitnessiläiset jne.

Jos et kuulu mihinkään noista, mihin kuulut? Kerro se meille :)

Ja edelleen vielä mainitakseni tähän loppuun, että ihmistyyppikuvaukset ovat erittäin kärjistettyjä. Jokainen ihminen on erilainen, eikä kaikki ole läheskään samanlaisia, miten heitä olen kuvaillut. Eli älkää vetäkö hernettä nenään :)

- Rakastunut miesKuvat: Google.

3 kommenttia:

  1. toi kaikkitietävät nörtit on kyllä ihan omaa luokkansa. He usein puhuvat niistä aiheista jotka ovat heille tuttuja tai nopeasti ainakin vaihtavat puheenaiheen siihen itselleen mieleiseen aiheeseen että näyttäisivät fiksummalta ja saisi toisen osapuolen tuntemaan olonsa tyhmäksi tai vähintään alempiarvoiseksi. Inhoan sellaista narsismia ihmisissä.

    VastaaPoista
  2. mieheni erottaa minut, kun olin kuusi kuukautta raskaana toisen lapsen kanssa. Olimme väittäneet ja riitelleet nonstopia siitä päivästä lähtien, kun ensimmäinen lapsi oli syntynyt, ei rakkautta eikä luottanut hänestä enää, joten hän erosi minut. Ja kaikki nämä whiles, olen yrittänyt kaikki eri keinot saada hänet takaisin, olen myös kokeillut joitakin erilaisia ​​oikeinkirjoituksen pyöräilijöitä täällä Yhdysvalloissa, mutta kukaan heistä ei voinut tuoda Richardia takaisin minulle. Se oli vain Dr. sharaja sid, joka takasi minulle kiireellisen 48 tunnin oikeinkirjoituksen, ja hän vakuuttaa minulle, että mieheni on jälleen kanssani. Kirjoitan kiittääkseni ja kiitollisuuteni teille lupaustenne säilyttämisestä ja lahjakkaiden ja suurten valtuuksienne käyttämisestä tuoda hänet takaisin kotiin. Olin innoissaan tietää, että olet erikoistunut Loversin yhdistämiseen. Kiitos Sir, että olen auttanut minua elämän pahimpina aikoina, että olin niin suuri oikeinkirjoitin, ja antamaan minulle rakkauden loitsu, joka on tuonut minulle niin paljon iloa avioliitossani. Mieheni on palannut ja lupaa koskaan jättää minua uudelleen. Jos epäilet hänen kykynsä, luota minuun. Sinun pitäisi ottaa mahdollisuus. Se maksaa pois tavoilla, joita et voisi koskaan edes kuvitella. Jos olet juuri nyt ja tarvitset voimakkaan ja kiireellisen rakkauden oikeinkirjoituksen palauttamaan ex ystävällisesti ota yhteyttä shepherdkazeem@gmail.com tai käydä katsomassa, miten se tapahtui https://youtu.be/1hd_EkU-jJo

    VastaaPoista