sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Blogi muuttaa toiseen paikkaan!

Moikka ja apua, osaanko mä enää tätä bloggeria käyttääkään - kun viime kerrasta on ehtinyt kulua jo muutama kuukausi! Kääks. No mutta yritetään, eiköhän se sieltä selkäytimestä mieleen palaudu.

Elikäs, jotkut ovat saattaneet ihmetellä, että miksi en oo bloggaillu tänne pitkään aikaan mitään. Mutta nou hätä, en oo teitä enkä bloggaamista suinkaan unohtanu ja nyt palaankin tässä ihan uusissa merkeissä.

Elämässä on viime kuukausina sattunut vähän yhtä sun toista, niin sillä sitten bloggaaminenkin jäi vähän taka-alalle, mutta nyt aion siihen terästäytyä entistäkin enemmän.

Sain tuossa muutamia kuukausia sitten sähköpostia blogiportaalilta, joka kokoaa yhteen Suomen kuumimmat lgbt - blogit, eli blogit joissa käsitellään seksuaalivähemmistöjä tai joita kirjoittaa seksuaalivähemmistöön kuuluva ihminen.

Tottakai, innolla tartuin tähän tarjoukseen kiinni ja muutenkin minulla oli ajatuksena pistää uudet sivut pystyyn, joten siinäkin mielessä tämä tuli erittäin hyvään saumaan.

Mulle siis lähdettiin tekemään ihan urakalla uusia, näyttävämpiä nettisivuja, jonne ohjata ihmiset. Pitkän pohdiskelun jälkeen tultiin siihen tulokseen, että teen ihan omat kotisivut ja ostan domainin, mikä tämäkin oli ihan uusi juttu minulle.

No, olihan siinä melkoisia mutkia matkassa - kun tämmönen tonttuiivana ( :D ) ei oo hirveesti perehtynyt nettisivujen tekemiseen ja bloggaaminenkin on aina tapahtunut täältä bloggerin kautta, mikä on tullut tutuksi.

No, domain tuli ostettua ja wordpressi sitten sille asennettua, jonka kautta voin uusia sivujani muokkailla jne. Ja tässä nyt on tullukin viikon päivät hiki hatussa väsättyä noita uusia sivuja. Hermojen menetykseltä ei oo välillä voinu välttyä, kun kaikki on niin uutta ja sekavaa, mutta mie päätin, että prkl miehän en luovuta :D enkä luovuttanu.

Luin kymmeniä eri artikkeleita, opiskelin tietoa eri jutuista ja katselin ohjevideoita joissa näytetään miten kotisivut tehdään: ja LOPULTAKIN ne on valmiit. (Tosin yhtään blogitekstiä ei vielä ole, mutta tämä korjaantuu pian!)

Täten siis toivotankin kaikki vanhat ja uudet lukijat uusille sivuille:


Eli uusilla sivuilla jatketaan perinteisellä linjalla, eli kirjoittelen sinne parisuhteista, sinkkuudesta, deittailusta, henkilökohtaisesta elämästäni & ajatuksistani jne.
Tämän lisäksi kerron tietoa erilaisista seksuaalisuuksista, sukupuoli-identiteetistä ja jaan aitoja kokemuksia (niin omia kuin muiden ihmisten) siitä mitä kaikkea on kohdannut elämässään, kun kuuluu ns. vähemmistöön.

Tervetuloa siis lukemaan ja lukijaksi!

Sivuilta löydät uudet sosiaalisen median tunnukset, niin twitter, faceen, google+:n jne. ja sinnekin ehdottomasti saa seurailemaan tulla :)

Muiskis ja mukavaa kevään alkua!!

- Jouni


2 kommenttia: