perjantai 6. maaliskuuta 2015

Temptation Island - Hyvä paikka testata parisuhdetta?


Kattoko moni tätä eilen alkanutta Temptation Island - Suomea. Eli Viettelysten saarta, joka on nyt rantautunu Suomeen.

Ohjelmassa 4 pariskuntaa menee paratiisisaarelle, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia ja komeempia mies ja naissinkkuja.

Kolmen viikon ajan pariskunnat ovat erillään toisistaan. Miesten ja naisten leireissä. Ja nämä sinkut yrittävät sitten vietellä näitä naisia sekä miehiä itselleen. Kolme viikkoa näyttää sen, pystyvätkö kumppanit olemaan uskoutuneita toisilleen vai sortuvatko he pettämään?

Mä en oikein tiedä, pitäskö tälle ohjelmalle itkeä vai nauraa?!? :D


Pakko myöntää, että onhan tää formaattina ihan viihdyttävä ja varmasti draamaa tulee olemaan.. mutta öh.. onko toi nyt ihan se oikea paikka testata kumppanin luotettavuutta?

Kun jotkut noista pareista hakee tuolta saarelta vaan entistä enemmän vahvistusta sille, että niiden kumppani on se oikea.
Yhdellä pariskunnista on jo ennestään vaikeaa ja luottamuksesta on pula ja tuolla halutaan nähdä onko suhteesta enää mihinkään?
Ja yksi pariskunta ei ole osannut vielä päättää mennäkö naimisiin vai ei.. mutta jos saarella olo aika sujuu hyvin, ollaan sen jälkeen valmiita menemään naimisiin ja viettämään tietysti loppuelämä yhdessä. Niin.. ja yksi mies vertaa naistansa Ferrariin. Hmmm. Okei.

Jokainen pariskunta saa tehdä toki mitä haluaa ja mikäs siinä jos tuonne halutaan mennä, mutta tuntuu jotenkin että katsomalla katsotaan, että lankeakoo se kumppani nyt toiseen. Ja tuodaan sinne paljon sinkkuja testaamaan tätä ja tietenkin vielä tarjotaan viinaa mahdollisimman paljon, että viimeisetkin estot lähtee..


Eikä tuolla ohjelmassa käyminen oikein sitä takaa, etteikö jossain vaiheessa elämäänsä pystyisi rakastumaan ihan oikeasti johonkin toiseen. Miten sitä voi etukäteen ennalta tietää? Eihän sitä tiedä, vaikka toinen pariskunnan osapuolista rakastuu johonkin toiseen vaikka kymmenen vuoden päästä.


Joten jotenkin tuntuu, ehkä naiviiselta pistää suhteensa tarkoituksella tuollaiseen tilanteeseen. 

Eikö luottamuksen kuitenkin ansaitse hieman erilaisella tavalla?

No, pakko tuota sarjaa on nyt varmaan ruveta seuraamaan, ihan vaan viihteen ja läpän kannalta :D

Saa nähä kuin moni niistä nyt vielä palaa sit yhdessä takaisin?

Katsoitko sinä avausjakson ja mitä olit siitä mieltä?

Lähtisitkö itse testaamaan tuollaiseen paikkaan parisuhdettanne ja jos, niin miksi? Kuvassa saaren sinkkunaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti