torstai 12. maaliskuuta 2015

Ekat treffit tulossa? Deittailun kultaiset säännöt


Morjensta.
Tänään päätin ottaa käsittelyyni aiheen: ensimmäiset treffit, koska siitähän se kaikki alkaa - jos alkaa. Ensimmäiset treffit ja varsinkin se ensivaikutelma, on niitä asioita jolloin yleensä päättää, haluaako toiseen tutustua enemmän vai ei?

Päätin listata tähän postaukseen omia aatoksiani deittailun kultaisiin sääntöihin liittyen. On asioita, jotka koskettaa molempia sukupuolia ja asioita jotka koskevat miehiä ja naisia erikseen. Tässäpä siis, olkaatten hyvät.

Molemmille sukupuolille:

- Treffipaikan päättäminen. Monien mielestä miehen pitäisi päättää mihin mennään ensitreffeillä, mutta omasta mielestäni tähän juttuun voi vaikuttaa kyllä molemmat osapuolet, varsinkin jos toiseen on ehtinyt vähän tutustua ennen ekoja treffejä. Toisaalta, jos toisesta ei tiedä yhtään mitään ja mies ehdottaa naista deiteille, sillon miehen olisi kyllä hyvä jo tietää paikka. Esimerkiksi, hän voi kysyä naista syömään johonkin ravintolaan.
Mutta jos yhteydenpitoa on ehditty pitää, ihan hyvin voi tuumia yhdessäkin, mikä voisi olla kiva paikka.

- Pukeutuminen. Pukeutumista kannattaa miettiä vähän treffipaikkaakin silmällä pitäen. Ehkä mihinkään extreme-deiteille ei kannata lähteä se hienoin iltapuku päällä, varsinkin jos luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jos deitit ovat puolestaan vaikka siellä ravintolassa, siisti asiallinen, mutta sopivan rento pukeutuminen on mielestäni kaikkein paras. Mitä tulee muuhun ulkonäköön, niin luonnollisuus on plussaa. Toki siisti pitää olla, mutta liiallinen meikin ja hajuveden käyttö antaa mielestäni vähän tökerön vaikutelman. Ei ole myöskään kovin nättiä katseltavaa, jos pukeutuminen on liian paljastavaa.

- Olkaa omia itsejänne. Tää on ehkä kaikista tärkein asia treffaamisessa. Olkaa aidosti omia itsejänne, älkääkä esittäkö muuta. Tämä ei tarkoita suinkaan sitä, että kaikki pahat puolet ja menneisyys pitäisi heti tuoda itsestään esiin. 

- Seksi. Tää on vähän semmonen kaksipiippuinen juttu, kannattaako sitä harrastaa tai edes ehdottaa ekoilla treffeillä. Kuuluu mielestäni molemmille osapuolille, vaikka yleensä miehet taitaa tehdäkin useammin sen aloitteen. Tää riippuu niin paljon ihmisistä. Jos molemmat on sellasia, että haluaa sitä, niin mikäs siinä sitten - go for it, mutta itse en vielä lähtis tätä ekoilla treffeillä esittämään.

- Kännykän käyttö. Koskee myös molempia sukupuolia. Mikään ei ole niin tökeröä, kuin se että jos toinen koko ajan näpyttelee treffeillä omaa puhelintaan, koska se viestittää että kännykkä on tärkeämpi kuin se toinen. Jos on sellainen tilanne, että sattuu odottamaan tärkeää puhelua, voi siitä nätisti etukäteen toiselle mainita.

- Existä puhuminen. Ei oo todellakaan hyvä juttu. Tästä ei sen kummempaa.

- Kehonkieli. Tarkkailkaa toistenne kehonkieltä, mitä se viestittää ja muistakaa myös miettiä omaanne. Kädet ristissä tönkkönä istuminen ei ehkä anna teistä sitä kaikista positiivisinta kuvaa.

- Alkoholinkäyttö. Jos otatte alkoholia, ottakaa sitä sopivassa suhteessa.

Deittisääntöjä miehille:

- Älä liikaa kehuskele urotöilläsi. Toki voit ja pitääkin kertoa itsestään jotain, mutta liika kehuskeleminen antaa vain sellaisen kuvan, että yrität todistella jotain.

- Ole herrasmies. Avaa naiselle ovi, kaada lasiin juotavaa ym. Tarjoa illallinen, jos menette ravintolaan. Tää itseasiassa on aika paljon herättäny somessa keskustelua, että pitääkö miehen maksaa naiselle ruoka. Mutta mulle tää on vaan päähän iskostunu, että ensimmäisillä treffeillä pitää. Toki voitte erikseenkin maksaa jos sovitte niin, mutta jos nainen joutuisi maksamaan molempien ruoat, niin.. se olisi jo vähän outoa. Tai mitä te olette mieltä?

- Älä lähentele, ainakaan liikaa. Voit jossakin vaiheessa iltaa toki pitää vaikka kädestä kiinni tai antaa esim. poskisuudelman, mutta liika lähentely antaa vaan tunkeilevan kuvan ja saattaa antaa naiselle käsityksen, että hakee vain seksiä.

Deittisääntöjä naisille:

- Älä pukeudu liian seksikkäästi tai ole liian tyrkky, koska se voi antaa sinusta halpamaisen ja kevytkenkäisen vaikutelman. Siistit vaatteet ja kevyt luonnollinen meikki on minun mielestäni paras.

- Älä käytä hyväksi miestä. Tällä tarkoitan lähinnä sitä, että on naisia jotka automaattisesti olettaa että mies maksaa ja mies tekee sitä ja tätä ja tuota ja saattaa jopa kysyä niitä asioita ihan suoraan. Tää antaa kyllä sellasen kuvan, että on vaan rahojen perässä juokseva ihminen.

Siinä niitä nyt ois muutamia vinkkejä deittailuun.
Yhtäkään oikeaa keinoa ei ole saavuttaa toisen ihastus. Se joko tapahtuu tai ei tapahdu.
Ja treffien jälkeen jatkoa ajatellen on hyvä kuulostella, miten siitä eteenpäin. Vaikka sopia, että olette yhteydessä jos siltä tuntuu.
Sopiva aika väli treffeistä yhteydenottoon voi olla se pari kolme päivää.
Ehkä ihan heti ei kannata alkaa soitella ja tekstailla perään, ettei anna juuri sitä liian tunkeilevaa kuvaa ja karkota sillä toista pois.

Minkälaisia vinkkejä teillä on deittailuun? Mikä on hyvä paikka ensitreffeille?8 kommenttia:

 1. Samanlaisia vinkkejä antaisin deittailuun! :D Tykkään ite käydä ensitreffeillä jossai perus kahvilassa tai sit jossain pubissa yksillä. Tosin yhdet voi helposti johtaa kaksiin ja kahdet kolmiin. Ite vielä tuun niin helposti pieneen humalaan, että ei oo hyvä juttu ensitreffeillä ollenkaan. Oon mokannu pari kertaa pahasti ehdottamalla heti ensitreffeillä seksiä. :D Joihinkin miehiin se iskee, mutta kaikki ei todellakaan haluu seksiä ekoilla treffeillä ja nainen antaa sillä helposti halpamaisen kuvan itsestään. Virheistä kuitenkin oppii! Ei siis enää yksiä enempää ensitreffeillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuoki deittipaikat menee monesti aika pitkälti ihmisten iänkin mukaan :) varsinkin nuoremmilla niin kahvila tai pub on hyvä paikka, paitsi tosiaan niinku sanoit, ni sillon ei oo ehkä hyvä jos tulee juotua kauheet kännit ja annettua itsestään ihan väärän vaikutelman :D

   Niin, ei sitä onneksi ihan jokainen mieskään halua ensitreffeillä seksiä. Ja ihan hyvä niin, ettei koko sukupuoli leimaudu vaan pelkiksi kusipäiksi ja seksinmetsästäjiksi :)

   Mutta kaikkihan sitä virheitä tekee ja hyvä jos/kun niistä oppii, niin tietää vähän miten toimia jatkossa :)

   Poista
 2. Voisitko kertoa tarkemmin (tai näyttää) mikä on mielestäsi "kevyt luonnollinen meikki". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip! Ehkä muotoilin vähän väärin tuon sanan: kevyt ja luonnollinen, mutta siis tarkoitin sillä sitä, ettei ole kilo pakkelia naamassa. Esim. meikkivoidetta ja/tai puuteria voi olla, vähän ripsiväriä ja kajalia ja vaikka huulikiiltoa sipaus, ei välttämättä tarvitse olla sitäkään.
   Mutta siis pointti, että parempi semmonen luonnollisen näköinen, ku semmonen että kun meikin pesee pois niin paljastuu alta ihan eri ihminen :D

   Toivottavasti selitin tarpeeksi selkeesti :)

   Poista
  2. Kuinkakohan monta naista olet nähnyt aamulla ilman meikkiä. :D Tummat silmänaluset, ihon epäpuhtaudet, juonteet, suuret ihohuokoset ja niin edespäin.

   Naisella voi olla naamassa kuusi eri tuotetta ja olla näyttämättä siltä "kilo pakkelia naamassa".

   Viimeisin, mikä aiheutti silmien pyörittelyn oli:
   "Olkaa omia itsejänne" MUTTA älä tee sitä tai tätä, ole näin ja noin.. o_o

   Poista
  3. Äh, selitän vielä kerran mitä tarkoitin.
   Nykyisin näkee oikeasti paljon naisia, joilla on oikeesti naamassa tosi paljon meikkiä, niin paljon ettei se enää näytä hyvältä. Tottakai nainen saa käyttää meikkiä ja eri ihotuotteita, mutta se on kauniimpaa omasta mielestäni silloin kun on pysytty kohtuuden rajoissa :)

   Ja olemalla oma itsensä, tarkoitin sitä että jonkun roolin esittämisen kyllä toisessa ihmisessä huomaa.
   Kaikkea ei tarvitse ottaa niin kirjaimellisesti, ei tässä oo tarkotus väheksyä naisia tai miehiä millään tavalla. :)

   Poista
 3. TreffitAsia- Thai & filipina naiset etsivät Länsi miehiä ystävyys, rakkaus ja avioliitto..
  http://treffitasia.blogspot.com/
  http://facebook.com/treffitasia

  VastaaPoista
 4. TreffitAsia- Find wife from Asia | Löydä vaimo
  Aasiasta
  www.treffitasia.com/

  VastaaPoista