tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuu pulkassa - Kuulumisia, yhteishakua, sairastelua ja epätietoisuutta


Yläpuolella rakkaani kissa <3
(se on semmonen hassu, että aina ku sitä alkaa silittää niin se äännähtää, että "puurrhh..", ihan ku se tervehtisi tai jotain.)

Ajattelin kirjoittaa tänne tällaisen ekan kuulumisia-postauksen, jossa vähän kirjottelen omasta elämästäni ja mitä se pitää sisällään.
Vaikka parisuhdeblogi tämä onkin, niin kiva on silloin tällöin kirjoittaa muutakin.

Ensinnäkin, mikä on ihan uskomatonta on se - että aloitin kirjoittamaan tätä blogia vähän vajaa kuukausi sitten ja täällä sivuilla on kohta jo 6500 näyttökertaa. Ja kommenttejakin oon saanut aika mukavasti, joten kiitos niistä. Mukava on ollut, kun ihmiset on kommentoineet ja oon päässyt tutustumaan myös uusiin mielenkiintoisiin blogeihin.

Muuten, elämä on ollut aika tasaista tallaamista. Toista viikkoa tässä nyt sairastelen, eka oli kullassa flunssa ja sitten se saman tien iski muhun. Kurkkuun koskee, yskittää, välillä ei lähe ääntä ollenkaan ja nenä täynnä räkää. Lisäksi tuntuu ku tonne toiseen sieraimeen ois jumittunu joku iso kuiva räkä tai veriklöntti tai mikä lie, siihen koskee aika paljon ja muutenkin tuntuu että siellä on jotain ylimäärästä. Sais mennä jo ohi tämä.

Viikonloppuna ois tarkoitus mennä omalle kämpälle, kun nyt oon ollu täällä rakkaani luona. Välillä tekee hyvää olla hetki erossakin, kun tämmösissä yksiöissä aina vuoron perään punkataan ja mulla ois tarkotuksena myös päästä omaan rauhaan tekemään hakulomake ammattikorkeaan matkailu- ja ravitsemuspuolelle. Tällä hetkellä kun en oo töissä, enkä koulussa niin virike päiviin ois enemmän kun tervetullutta.
Opiskeluahan se tietää jälleen kolme ja puoli vuotta, mutta jospa se menis nopeesti.
Ainut vaan, mikä vähän vaivaa mieltä on se että.. vaikka täytän tänä vuonna jo 28, en oo edelleenkään varma mitä haluan tehdä sitten "isona". Mä en oikein tiiä mikä mua kiinnostaa tai välillä kiinnostaa niin moni asia, etten tiedä minkä valita tai mitä kohti lähteä.
Haaveilen aina sillon tällöin, että jos ois varmaa että voisin kirjoittamisella itseni elättää, niin sitä kohti lähtisin ehdottomasti.

No, kyllähän hyvin menestyneet kirjailijat Suomessa tienaakin varmasti ihan hyvin, mutta kun se ei ole ikinä varmaa että jos kirjan kirjoittaa, että kiinnostuuko siitä kukaan kustannusyhtiö tai ostaisiko sitä kirjaa ees kukaan vai olisko se heti alelaarissa? :D

Että realistisempaa vaan on, että leipänsä tienaa opiskelemalla itsensä vaikka nyt tuoksi restonomiksi.

No.. ei pidä liikaa murehtia, asioilla on tapana järjestyä. Mieli mulla on jo melkein kokonaan kesässä ja sitä tässä kovasti odottelen, ei olekaan onneksi enää pitkä aika.
Tämä talvi tosin ei ole talvelta tuntunutkaan pahemmin, kun ainakin täällä Kuopiossa on ollu niin sulaa ja välillä melko lämpimiäkin päiviä.
Ihan hyvä vaan, ei oo yhtään ikävä mitään paukkupakkasia!

Tässäpä hieman näitä kuulumisia.
Kiitos kuluneesta kuukaudesta ja pysykäähän kartalla jatkossakin ;)

Onko kellään muulla yhteishakua menossa tai ongelmia alan valitsemisen suhteen? Entä minkälaisia kesäsuunnitelmia ihmisillä on?

- Rakastunut Miesps. Hyvä biisi tuo.


2 kommenttia:

 1. Vaikka ois joku tietyn tyylinen blogi, mun mielestä on tosi kivaa lukea miten bloggaajilla menee henkilökohtaisessa elämässä!

  Mulla on vähän sama homma, että ei oo oikein mitään virikettä päivisin. Jos syksyllä pääsen kouluun, alan opiskelemaan jalometalli- ja korukivialaa. Ihan mielenkiinnolla odotan.
  Sen verran oon saanu energiaa keväästä, että oon alottanu kevätsiivouksen :D ehkä myös sekin vaikuttaa, että yks kaveri tulee juurikin Kuopiosta moikkaa tänne vähän pohjoisemmas tätä kaveriporukkaa.

  Oma ala on vieläkin ihan hakusessa, mutta oon päättäny että en ota stressiä - ja aika monessa kaupungissahan on työpörssin tapainen tsydeemi, jonka kautta oon ite tutustunu muutamaan alaan ja osassa oon todennu että tää ei oo se mitä haluan tehä. Mutta arvokkaita kokemuksia nekin.

  Kesää odotan todella paljon, mutta en ole vielä hakenut kesätöitä. En ole pitänyt 6 vuoteen kesälomaa, ja mietin sitäkin, että pitäisikö nyt sitten pitää. Ideaali ajatus olisi, jos vois olla esim. kesäkuun töissä ja sitten heinäkuun vapaalla, koska heinäkuussa on useammat festarit jonne haluaisin mennä. Mutta aika näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että näitä muitakin aiheesta poikkeavia juttuja on kiva lukea! Niin ja kiitos viestistäsi :)

   Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo ala, mitä haet opiskelemaan. Tarvitsee varmaan aika paljon kädentaitoja ja luovuutta? Tai ainakin kuulostaa siltä.

   Kyllä se kevät ja valo vaan tuo ihmeitä aikaan. Tuntuu aina että ois jossain talvihorroksessa ja keväisin herää eloon :D harmi vaan että kevät ja kesä kestää niin lyhyen aikaa täällä Suomessa :/

   Joo, ei siitä loppupeleissä kannata ottaa liika stressiä vaikkei tietäisikään heti, että mikä on se oma juttu. Jotkut ei välttämättä tiedä vielä 40-50 vuotiaanakaan, että mitä haluavat oikeasti, mutta niin kuin mainitsit että jokainen kerätty kokemus on arvokas.

   Oho, 6 vuotta ilman kesälomaa on pitkä aika. Itse kun en ole taas ikinä ollut kesätöissä, haha :D enkä tiedä osaisinko mennäkään. Jotenkin itselle kesä on niin lomailemisen aikaa, että haluaa vaan nauttia siitä lyhyestä kesästä mikä on, mutta toi kuulostaa hyvältä idealta jos vaikka sen kesäkuun ois töissä ja sais kerättyä rahaa, niin pääsis heinäkuun sitten kiertelee festareita :)

   Poista