lauantai 19. syyskuuta 2015

Hottikset vai Nottikset?

Tattadaaa!

Heimoi vaan kaikille pitkästä aikaa ja pahoittelut heti ensi alkuun, etten ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan mitään.

Kevät ja kesä oli.. ja no, pääsykokeisiin restonomialalle tuli valmistauduttua erittäin ahkerasti, mutta minä järjen jättiläinen päätinkin sitten paria päivää ennen pääsykokeita, etten aiokaan mennä niihin. Tuli sellainen takapakki, että tuntui et nyt ei vaan riitä oikein tarpeeksi motivaatiota opiskeluun, kun sitä motivaatiota ei tuntunut olevan oikein mihinkään muuhunkaan.. kuten tähän kirjoittamiseenkaan. Kesän ja syksyn aikana tässä kuitenkin mieli on alkanut heräillä uuteen loistoon ja halusin tännekin ruveta pitkästä aikaa kirjoittamaan.

Olin todella positiivisesti yllättynyt, miten paljon kävijöitäkin täällä on sillä aikaa ollut, kun oon ollut poissa. VAUTSI! Hymy nousee huulille :)
Mutta sitten pidemmittä puheitta itse asiaan.Tämän syksyn aikana on taas alkanut monta tositv-sarjaa. Ensimmäisenä taisi ruutuun palata Martina ja hengenpelastajat, sen jälkeen Suomen täydelliset venäläisnaiset, viimeisimpänä Bimbo Oy ja siinä välissä varmasti kaikista eniten kohua nostattanut HOTTIKSET.
Onko joltain jäänyt kuulematta tuosta ohjelmasta?!

Tässä sarjassahan siis seurataan yhdeksää Suomalaista kuumaa sinkkua, jotka ovat kertakaikkiaan liian kuumia rakkaudelle. Heille ei kelpaa mikään, eikä kukaan.

Vääränlaiset kengät.. liian lyhyet miehet.. tuppik*llit.. läskiperseet.. pienirintaiset.. ihmisroskat jne. Ovat vain osa niitä asioita, joita nämä hottikset eivät lähelleen kelpuuta.
(Ja jo heti näin alkuun mainitsen, että kirjoittamani asiat ovat vain kritiikkiä. Tämän tarkoituksena ei ole missään nimessä loukata kenenkään tunteita, ajatuksia ym. Tämä tiedoksi kaikille niille ihmisille, jotka saattavat vetää herneen syvälle nenään.)

Se taisi olla ensimmäinen postaus blogiini, jossa kerroin miten pitkään vanhempani ovat olleet naimisissa. Yli 40 vuotta. Tulikohan tänä vuonna täyteen 45.. jos oikein muistelen.
Mietin tässä yksi päivä, että olikohan miten tarkat kriteerit ennen vanhaan ihmisillä, kun sitä oikeaa yritettiin "metsästää?"
Olivatko avainasemassa asiat: Rintojen suuruus, fitness, tiukka bodattu kroppa, rasvakertoimet ym?
En jotenkaan jaksa uskoa.

Makuasioita on varmasti ollut iät ja ajat. Ihmiset ihastuvat toisessa ihmisissä piirteisiin, ominaisuuksiin, oli ne sitten sisäisiä tai ulkoisia tai sekä että. 
Mutta kai jostakin asioista voi tinkiä, jos kohdalle sattuu oikeasti niin sisäisesti kuin ulkoisesti kaunis/komea ihminen? Niitä, kun ei kävele ihan joka kadun kulmalla vastaan. Hyvännäköisiä ehkä, mutta entäpä ne sisäiset asiat? Luonne, arvomaailma jne.

Olisi mielenkiintoista tietää, että ovatko nuo sarjassa olevat ihmiset oikeasti tuollaisia vai onko kaikki tuotantoyhtiön keksimää? Viihdettähän kyseinen tv-ohjelma on, aika ajoin melko karua sellaista, mutta anteeksi vaan.. kuka "täysi"päinen ihminen haluaa lähteä kyseiseen formaattiin ja haluaa antaa itsestään koko Suomelle kusipään maineen?

Mennäänpäs sitten itse näihin hottiksiin hieman tarkemmin.

Bile-Daniksikin tituleerattu Daniel on varmasti sarjan puhutuin nimi ja se saa kyllä minunkin ihokarvat nousemaan pystyyn, eikä mitenkään hyvällä tavalla. Jo ennen kuin sarja alkoi, netistä pystyi katsomaan klippejä jossa hän selitti millainen nainen tulisi olla, minkälaista hän ei missään nimessä kelpuuta ja kuinka täydellinen hän itse on.
Vakituinen kolo olisi mukava, mutta kuinka moni nainen sitten haluaa kyseisen miehen kanssa perustaa vakavan suhteen? Hmmm.. lasken sormillani. 
Onko sitten kuitenkin loppujen lopuksi kyse vain huonosta itsetunnosta, jota halutaan pönkittää?

Toinen suurta huomiota saanut on tietenkin Helsingin, ellei jopa koko Suomen kuumimmat huulet omaava Juha. Tää vaikuttaa itseasiassa ihan hauskalta tyypiltä, mutta en mä häntä tosissani osaa ottaa. Ja yksi asia jota oon pitkään pohtinu on se, että mikä tää kauneusleikkaus, botox ym. buumi oikein on? Mikä ihme hinku kaikilla on muokata itseään jollakin tavalla? Miksi ihmiset eivät enää osaa/halua olla omia itsejään?
Kumpuaako tällaiset halut esim. huulten suurentamiseen jo lapsuudesta vai haiseeko tässä yhdenlainen muoti-ilmiö? Pakko saada, kun toisillakin on.

Josta päästäänkin sitten nuoreen naiseen Marttaan. Joka on myös laitattanut vähän sitä sun tätä. Melkeinpä voisin siis kysyä häneltä, että onko mikään sinussa enää omaa?

Tommi vaikutti ensimmäisellä jaksolla jotenkin, hmm.. mitäänsanomattomalta. On mallina ja oli bb-talossa aikoinaan (jotenkin siellä vaikutti vähän syrjässä olevalta mun mielestä) ja on kuulemma niin komee, ettei naiset uskalla häntä lähestyä. Ok. 

Jonna on myös bb-talosta tuttu, joka aikoo muuttaa Helsinkiin. Lähinnä sen takia, josko sieltä löytyiskö se mies, koska tarjonta on niin paljon laajempaa ja toivottavasti myös parempaa?
Ei muuta hänestä.

Yksi joka myös on saanut ikävällä tavalla mun ihokarvani nousemaan on Niko. Hän sanoi viime jaksossa jossa hänet esiteltiin, että ei hän lähtisi minkään ihmisroskan takia toiseen kaupunkiin matkustamaan, että pitäähän naisen olla hyvännäköinen. Tai siis naisten, koska hän oli buukannut tuplatreffit.
Hänestä myös huokuu sellainen epämiellyttävä itseriittoisuus ja pelimiesmäisyys, niin kuin bile-Danistakin.

Suvista mulla ei oikein oo mitään sanottavaa. Hän ehkä on vaikuttanut kaikista mukavimmalta tähän asti. Hän ei vaikuta kovin ilkeältä tai liian ylimieliseltäkään. Ainut minus hänelle siitä, että hän luetteli viime jaksossa tietävänsä Suomen kaupungeista: Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun? OIKEESTI?? Eikö ihmiset oo käyny kouluja?

Rosannaan ja Anniin päästäänkin sitten varmaan tutustumaan ensi jaksoissa, kun vielä heitä ei ole näkynyt.

Että sellaista. Tunteita herättävä sarja tosiaan ja sehän tekee sarjasta ainakin jollakin tavalla hyvän. Viihdettä, ilkeyksiä ja itserakkautta riittää. Toivottavasti sarjan edetessä sieltä myös paljastuu niitä aidompia puolia ihmisistä ja joku vaikkapa löytäisikin sen rakkauden, ihan siitä tavallisesta kadun tallaajasta. Jää nähtäväksi.


Mitä mieltä te olette sarjasta?

Näihin kuviin ja tunnelmiin tältä erää. Palataan ensi kerralla!

ps. Paljon on kaikkia uusia kirjoituksia blogiin tulossa, joten olkaa kuulolla. Luultavasti myös kirjoitan jatkossa erilaisistakin aihealueista, kun rakkaus, sinkkuus, parisuhde ym. Vaikka ne pääaiheinani pysyvätkin.

Niin ja olen myös suunnitellut vlogin aloittamista? Jossa puhun mm.yllätys yllätys rakkaudesta, elämästä, tv-sarjoista ja ym. maailmaan liittyvästä, mitä milloinkin juolahtaa. Oisko kiinnostuneita katsojia? :P

- Rakastunut mies2 kommenttia:

 1. Jee tulit takaisin! Oon odottanut pitkään sun blogin paluuta. Yks parhaista blogeista! :) Itse katsoin ensimmäisen jakson hottiksista ja siihen taisi mun katsomiset jäädä. Niin kova myötähäpeä näitä osallistujia kohtaan, että ei vaan pysty katsomaan enempää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo, niin kuin tuossa tekstin alussa kirjoitinkin, niin motivaatio kirjoittamiseen ja no vähän kaikkeen muuhunkin oli ihan hukassa :D niin se sitten vaan jäi. Mä oon muutenkin vähän luonteeltani sellanen, että innostun jostain asiasta esim. bloggaamisesta aluksi tosi paljon ja sitten vaan plääh.. kiinnostus lopahtaa :D mutta onneksi se into voi tulla aina takaisin.

   Joo, ihan samaa mieltä sun kanssa tuosta, että voi sitä myötähäpeän määrää! Viihdettähän tuo on joo, mutta oikeesti.. mitä seuraavaksi, mihin tää tv-sarjojen taso on oikein menossa, ei ainakaan hyvään suuntaan :D mutta ite koukutun valitettavasti liiankin helposti näihin turhiin hömppäsarjoihin, joten todennäköisesti jatkan katsomista.

   Mitä sinun elämääsi kuuluu? :)

   Poista