perjantai 20. maaliskuuta 2015

Mitä keinoja on pelastaa eron partaalla oleva suhde?

'

Ensimmäisessä blogipostauksessani mietiskelin, että mikä mahtaa olla se pitkän avioliiton salaisuus? Jos vaikka mietin omia vanhempianikin, jotka ovat olleet naimisissa yli 40 vuotta. Tänään puolestani mietiskelen mitä eri keinoja on pelastaa eron partaalla oleva suhde, koska aina se kaikista vahvinkaan rakkaus ei kestä ja ero voi olla ainoa oikea ratkaisu, jos suhteen ongelmat ovat sitä koko luokkaa, ettei kummallakaan ole enää hyvä olla. Aina tosin ei edes isoja ongelmiakaan tarvita eroon. Joskus voi vain huomata, että toinen ei ollutkaan sellainen ihminen, jota vierelleen kaipaisi.
Hyvä on myös pohdiskella niitä oikeita todellisia syitä, miksi toisen kanssa on? Onko se rakkaus joka pitää yhdessä vai esimerkiksi lapset?
Tuota olenkin miettinyt aika paljon, että vaikka ymmärrän sen pointin että lasten takia halutaan pysyä yhdessä ja pitää perhe ehjänä, niin onko sekään lopulta hyvä ratkaisu jos vanhemmat riitelevät koko ajan ja lapset joutuvat näkemään sen?

Mutta, nyt vinkkieni pariin :)

- Aikalisän ottaminen suhteessa voi auttaa saamaan erilaisia näkökulmia asioihin. Jos yhdessä kumppaninne kanssa sovitte, että nyt on hyvä hetki olla vähän aikaa eri teillä, voi sinä aikana huomata paremmin vielä ne asiat, jota toisessa rakastaa. Tässäkin tosin on se puolensa, että sinä aikana voi myös huomata, jos ei toista enää rakasta.

- Muiden ihmisten deittailu. Tämä voi kuulostaa monista vähän oudolta, mutta avaan hieman asiaa. Eli mitäpä jos sovitte kumppanin kanssa, että deittailette vähän aikaa muita ihmisiä. Tähän asiaan liittyen on tietysti hyvä tehdä pelisäännöt ja rajat, mikä on sallittua ja mikä ei. Joskus kuitenkin toisten ihmisten tapailu saattaa herättää mustasukkaisuuden omaa kumppania kohtaan tai niin kuin ylempänä mainitsin, saattaa huomata vieläkin paremmin ne asiat, jota omassa kumppanissaan rakastaa. Tässäkin tosin on se ikävä puoli, että deittailun aikana voi tutustua johonkin sellaiseen, johon ihastuu voimakkaastikin.

- Keskusteleminen. Asia, jota olen painottanut aiemmissakin postauksissa. Keskustelkaa rohkeasti suhteenne ongelmista ja miettikää mitä voisitte tehdä saadaksenne suhteenne paremmaksi. Keskustelkaa myös suhteenne ja toistenne hyvistä puolista. Kaiken ei aina tarvitse olla negatiivista.

- Matkustakaa yhdessä jonnekin. Joskus on hyvä lähteä pois niistä tutuista ja turvallisista ympäristöistä ja nähdä samalla vähän muuta maailmaa. Jos vain mahdollista, niin menkää ulkomaille, jonnekin eksoottiseen maahan vaikka. Kokeilkaa jotain extremeä ja jännittävää, haastakaa itsenne.

- Parisuhdeterapeutille meneminen. Selvittäkää löytyykö teidän kaupungista tai jostain läheltä parisuhdeterapeuttia, joka voisi auttaa teitä suhteenne ongelmissa. Sen ei aina tarvitse olla terapeuttikaan, vaan ylipäätään joku vieras tai hieman tuttu ihminen voi nähdä asiat ihan eri tavalla, koska ei tunne teitä. Kysykää toki myös läheisiltä ystäviltänne, sukulaisilta ym. jotka tietää teidän tilanteen, että miten voisi olla hyvä toimia?

- Parisuhdekurssit. 
http://katajary.fi/ Noilta sivuilta mm. löytyy tietoa parisuhdekursseista.
Tältä sivustolta https://www.perheaikaa.fi/nettikurssit/ löytyy nettikursseja, eli aina ei tarvitse edes kotoa poistua. Kyseisiltä sivuilta löytyy myös chat-mahdollisuuksia.
https://www.tukinet.net/ - sivuilla voi myös chattailla ammattiosaajien kanssa.
Myöskin erilainen vertaistuki niin internetissä kuin ihan arkielämässä on hyväksi.
Muistakaa, ettette ole asioiden kanssa yksin.

- Pelaaminen. Tästäkin olen myös puhunut aiemmissa postauksissa, eli erilaiset yhteiset pelit ja leikit voivat aiheuttaa suhteeseenne sen uuden roihun, jos suhteenne on ajautunut esim. siihen pisteeseen, että arki on tylsää tallaamista eikä intohimoa ole.
Tällaisen mielenkiintoisen artikkelin löysin asiaan liittyen.

Siinä oli mieleen tulleet vinkkini.
Ero ei ole aina se ainut mahdollinen ratkaisu - mahdollisuuksia on paljon suhteen parantamiseen, jos vain molemmat haluaa tehdä töitä suhteen eteen.
Mutta joskus ero voi olla se ainut ratkaisu - jos/kun suhteessa ei ole enää kummallakaan hyvä olla tai luottamuspula on niin paha tai mitä syitä nyt kenelläkin voi olla.
Silloin on parempi jatkaa eri teille, itsensä ja toisen takia.

Olisi mielenkiintoista kuulla muiden mielipiteitä tähän asiaan, että mitä eri vinkkejä voi olla parisuhteen pelastamiseen liittyen?
Kommentoikaahan :)

- Rakastunut Mies


13 kommenttia:

 1. Avoin suhde kunniaan! Se pelastais monet karille ajautuneet suhteet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksipä ei, ihan hyvä vaihtoehto siinä tapauksessa jos molemmat osapuolet ovat valmiita sellaiseen. Toisille sopii, toisille ei :)

   Poista
 2. Tämä on todistukseni ihmisen hyvää työtä kohtaan, joka auttoi minua .. Minun nimi on
  Mary Clifford, ja minä tukenani Lontoossa. Elämäni on palannut! 8 vuoden jälkeen
  avioliitto, mieheni jätti minut ja jätti minut kolmen lapsemme kanssa. minusta tuntui kuin
  elämäni oli loppumassa ja hajosi. Kiitoskärjen ansiosta
  kutsuttu DR Ogbo, jonka tapasin verkossa. Yhdessä uskollisena päivänä, kun selailin
  Internetin kautta etsinyt hyvää kirjoituspistettä, joka voi
  ratkaise ongelmani. Tapahtui joukko todistuksia tästä
  erityinen oikeinkirjoitus. Jotkut ihmiset todistivat, että hän toi Exin
  rakastaja takaisin, jotkut todistivat, että hän palauttaa kohdun, jotkut todistivat hänen olevan
  voi heittää loitsun lopettamaan avioeron ja niin edelleen. Oli yksi erityinen
  todistuksen, jonka näin, oli kyse naisesta, jota kutsuttiin armoksi, hän todisti, miten
  Dr Ogbo toi takaisin Ex-rakastajansa alle 72 tunnissa ja lopussa
  todistuksen hän pudottaa Dr Ogbo sähköpostiosoite. Kun olet lukenut kaikki nämä, minä
  päätti antaa DR Ogboa yrittää. Otin yhteyttä sähköpostitse ja selitin hänen
  ongelma hänelle. Vain 3 päivässä mieheni tuli takaisin minulle. Olemme ratkaisseet meidän
  ja olemme edes onnellisempiakin. Tohtori Ogbo on todella lahjakas
  ja lahjakas mies ja en aio lopettaa julkaisemista, koska hän on
  ihana mies ... Jos sinulla on ongelma ja etsit todellista ja
  aito spell caster ratkaisemaan tämän ongelman sinulle. Kokeile suurta dr Ogboa
  tänään, hän voi olla vastaus ongelmaan. Tässä hänen yhteyshenkilönsä:
  drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com Kiitos suuresta Ogbosta. Ota yhteyttä
  seuraavista:

  (1) Jos haluat ex: n takaisin.
  (2) jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat olla edustettuina toimistossasi.
  (4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat sinua.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa miehesi / vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Kasviperäinen hoito
  10) auttaa tuomaan ihmiset ulos vankilasta
  (11) Avioliitot
  (12) Miracle Spells
  (13) Kauneudenhahmot
  (14) PROFICHY CHARM
  (15) vetovoimat
  (16) Evil Eye Spells
  (17) Kissing Spell
  (18) Poista Sairauden loitsuja
  (19) VALITSEMINEN VAPAUTTAMISEKSI
  (20) MENETTELY KOKONAISUUDESSA
  (21) Hurmaa saada kuka rakastaa sinua.
  (22) Liiketoimintaperiaate
  (23) Poista hiv-sairaus loitsuja

  Ota yhteyttä tänään: drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
  +2348057586216 Voit myös CONTACT HIM ON whats-app samassa puhelimessa
  määrä.

  VastaaPoista
 3. Tämä on todella hämmästyttävää. Olen NICA AMADO Yhdysvalloissa asuva, Aviomies on jättänyt minut hyvästä 3 vuotta ja rakastan häntä niin paljon, olen etsinyt tapaa saada hänet takaisin sen jälkeen. Olen kokeillut monia vaihtoehtoja, mutta hän ei palannut, ennen kuin tapasin ystävän, joka suututti minut PA OBA: lle oikeinkirjoittajan, joka auttoi minua palauttamaan mieheni 2 viikon kuluttua. Minä ja mieheni elävät onnellisina yhdessä tänään, PA OBA on todella hieno, ja haluan käyttää tätä tilaisuutta kertoa kaikille, että PA PA on todella voimakas oikeinkirjoittaja. Jos olet vielä tilannettani juuri nyt ja et tiedä mitä tehdä, yritä vain ottaa yhteyttä PA OBA: han nyt osoitteessa obastarspell@gmail.com tai viestiä hänelle whatsapp / viber +2348144748581 ja ongelmasi ratkaistaan kerran ja kaikille.

  VastaaPoista
 4. TODISTUS

  Nimeni on Safina Jakov, minä olen Puolasta ja jakan tämän maailman tosi elämäntarinaani, haluan maailma tietää erinomaisesta ja rehellisestä suuresta miehellisestä Akinista Akinista, minulla oli ongelmia minun aviomies ja hän meni eroon eroon, koska minulla ei ollut lasta hänelle 9 vuoden avioliiton jälkeen ja etsin apua kaikkialla, tiedän, että voisi auttaa minua ja näen yhden ilmoituksen, josta puhutaan Dr Akinista miten hän voisi auttaa häntä 24 tuntia, otin nopeasti yhteyttä, ja hän kertoi minulle, että hän auttaa minua ongelmani kanssa 48 tuntia en ollut varma hänen sanoista, toistaiseksi hän toi takaisin mieheni, joka jäi alle 48 tunteina ja mieheni paluun jälkeen olen onnellinen nainen maan päällä, koska olen raskaana poikavauva, todistan tänään, koska kerroin tohtori Akinille, että annan maailman tietää hänestä ja jopa niille, jotka tarvitsevat ratkaisu elämäsi ongelmiin, ota hänet yhteyttä tähän päivään mennessä ja ota yhteyttä: WhatsApp ja Viber Chat: +27656406432. Sähköposti: akinsolutiontemple@gmail.com

  VastaaPoista
 5. DR WALE PARAS Loitsu
  Kaikki kiitos tohtori Walelle, joka auttoi minua saamaan rakkaan mieheni takaisin minuun. Se oli pitkä tarina, mutta sanon vain vähän siitä, kuinka tämä suuri mies nimeltä Dr Wale auttoi minua tuomaan takaisin mieheni, joka ei ole koskaan puhunut kanssani nyt 5 vuotta. Hän teki työnsä mahtavan voimakkaan loitsunsa kanssa. Ainoa mitä tein, oli saada joitain esineitä, joita käytettiin loitsun valmistelemiseen minulle. Kun hän oli käyttänyt esineitä, seuraavien kolmen päivän aikana mieheni alkoi soittaa ja kertoi minulle palaavansa kotiin luokseni. WhatsApp +2347054019402 TAI E.mail drwalespellhome@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Se toimii! Entinen estän minut kaikilla alustoilla. Se kesti jonkin aikaa, noin kaksi kuukautta, mutta hän vapautti minut vain muutama tunti sitten! Älä anna periksi! SE TOIMII! ota yhteyttä tohtori Ilekhojieen saadaksesi apua nyt. olemme taas yhdessä. Usko tähän prosessiin .. Tässä hänen yhteyshenkilönsä ... WhatsApp hänet: +2348147400259,
  Lähetä hänelle sähköpostia: (gethelp05@gmail.com)

  VastaaPoista

 7. Hei rakkaat ihmiset, olen täällä todistamassa tohtori Okpan hyvyydestä, että hän toi rakastajani takaisin luokseni sen jälkeen, kun hän jätti minut kolmeksi vuodeksi, en löytänyt ketään jota todella rakastan niin kuin rakastan sulhastani, hänellä on tapa tekee minut onnelliseksi niin kuin kukaan muu mies. En voinut päästää irti hänestä ja jakamistamme suloisista muistoista, olen ollut emotionaalisesti uupunut viimeiset 3 vuotta. Mutta olen jälleen onnellinen, koska saan hänet vihdoin takaisin elämääni tohtori okpan avulla, sen jälkeen kun hänen voimakkaan loitsun. tuomaan rakastajani takaisin. Olen erittäin onnellinen tänään ja haluan kiittää tohtori Okpaa suhteeni palauttamisesta ja hymyn huulilleni saamisesta. Kiitos tohtori Okpa ja arvostan todella sitä, mitä teit hyväkseni. Määrään tohtori Okpan jokaiselle, jolla on parisuhdeongelmia tai parisuhdeongelmia, ottamaan häneen yhteyttä osoitteeseen okpatempleofsolution@gmail.com tai solunumeroon: +27653527813.
  Verkkosivusto: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

  Nimi: Rosa
  Maa: Italia

  VastaaPoista
 8. Genuine Hackers on paras ratkaisu varastetun kryptovaluutan palauttamiseen. He auttoivat minua saamaan takaisin kadonneet rahakkeet sen jälkeen, kun jouduin tietokalasteluhuijauksen uhriksi Telegramissa, jossa hyökkääjät pääsivät lompakkooni ja varastivat kaikki kolikoni. Genuine Hackersin avulla pystyin palauttamaan yhteensä 11,8 BTC:tä ja 6,479 ETH:ta 2 päivän kuluessa tapaukseni lähettämisestä. Ota yhteyttä GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM saadaksesi luotettavat ja tehokkaat palautuspalvelut.

  VastaaPoista
 9. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta. Voit myös palauttaa kadonneen sähköpostisi, sosiaalisen median tilit ja pankkitilisi.

  VastaaPoista
 10. Hänellä ei ole koskaan ollut sukupuolitautia (sukupuolitauti), eikä hän ollut koskaan harrastanut suojaamatonta seksiä. Minulla oli kuitenkin poikaystävä, jolla oli tuolloin huuliherpes. Suoraan sanottuna oletimme, että se oli vain paikka, koska emme koskaan saaneet tietää HERPES:stä tähän asti. Harrastamme suuseksiä, ja siitä syystä sain HERPESin. Luojan kiitos, että löysin verkosta voodoo lordin, joka loi hyvinvointiloitsua ja valmisti minulle myös yrttilääkkeen, jota otin vain 14 päivää uskossa, sitten kun aloin huomata kehossani muutoksia, menin sairaalaan tarkastukseen ja varmistin. että paranin täysin HERPES:stä (herpes-negatiivista). Hänen lääkityksensä ei ole SIVUTOITUKSIA, lääkkeitä käytettäessä ei ole erityisruokavaliota, voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostilla: voodooconnect60@gmail.com ja myös whatsappissa +234-8097014925 ja saat kaikki terveysongelmasi ratkaistua.

  VastaaPoista
 11. Kiitän aitoa ja voimakasta loitsuntekijä Voodo-lordia siitä, että hän toi rakastajani takaisin luokseni. Hän vain käski minun toimittaa tarvikkeita, joita hän tarvitsee, jotta loitsu olisi erittäin tehokas, ja minä toimitin tuotteet, hän kysyi joitain kysymyksiä ja minä vastasin. Kun hän oli vastaanottanut tavarat, hän kertoi minulle neljäkymmentäkahdeksan tunnin (48 tunnin) kuluttua, että alan nähdä hänen loitsun tuloksen, ja juuri niin tapahtui, kaikki hänen sanomansa tulivat täsmälleen niin kuin hän sanoi. olla. Voodoo lord on sanojensa todellinen mies. Ota yhteyttä häneen, jotta ongelmasi ratkaistaan ​​lopullisesti.
  Sähköposti: voodooconnect60@gmail.com
  WhatsApp: +234 8097014925

  VastaaPoista
 12. Naapuri antoi minulle voodoo lordin kontaktin, kun todella tarvitsin parisuhdeapua, koska voodoo lord on auttanut häntä ennenkin. Minulla oli vakavia ongelmia avioliitossani, koska vaimoni oli niin riippuvainen huumeista ja hänellä oli mies, joka toimitti hänelle näitä huumeita. hän jätti minut ja poikamme asumaan miehen luo toiseen kaupunkiin, mutta Voodoo-lordin avulla onnistuin saamaan vaimoni takaisin. Voodoo lord kertoi minulle, että edellä mainittu mies itse asiassa manipuloi vaimoani jollain tavalla henkisillä voimilla. Mutta nyt kaikki on hyvin, kotimme on nyt täynnä rakkautta ja onnea. Vaimoni on nyt hyvä vaimo minulle ja hyvä äiti pojallemme, hän on myös lopettanut huumeiden käytön ja voodoo-lordi on katkaissut henkisen ketjun, jota paha mies käytti vaimooni. Kaikki kiitos Voodoo Lordille. Tämä todistus on yksi lupauksistani hänelle. Voit myös ottaa häneen yhteyttä. Hän on erittäin voimakas ja uskon, että hän löytäisi varmasti ratkaisun kaikkiin ongelmiin, jotka tuot hänelle. Kirjoita hänelle sähköpostitse voodooconnect60@gmail.com... WhatsApp +2348097014925

  VastaaPoista