keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Onko "Sen" koolla väliä?


Asia, joka on puhuttanut kautta aikojen. Asia, joka mietityttää molempia sukupuolia. Asia, jolla on vaikutusta seksiin ja seksuaaliseen nautintoon.

Mistäs muustakaan kyse voisi olla, kun miehen sukupuolielimestä. Kai sen nyt "ääneenkin" voi sanoa, eli: peniksestä.

Monien naisten mielestä liian pieni penis ei ole hyvä juttu, mutta liiankaan isolla ei tee mitään kun se sattuu. Miehiä puolestaan huolestuttaa, että onko se tarpeeksi sopiva tyydyttääkseen partnerin.

Toisaalta ymmärrän sen asian, että naisista pieni penis ei tunnu miltään, mutta toisaalta en. On kuitenkin ehkä jopa hieman julmaakin, vaikka hylätä mies sen takia, jos sillä sattuu olemaan liian pieni, koska eihän kukaan sille mitään voi minkälaiseksi on syntynyt. 
Joten entä jos sattuu törmäämäänkin elämänsä aikana johonkin kultakimpaleeseen, joka tekee onnelliseksi, joka rakastaa ja on hyvä ja turvallinen kumppani - mutta sillä sattuukin olemaan pieni vehje, niin voiko se olla syy siihen miksi yhteistä tulevaisuutta ei lähdetä edes rakentamaan tai erotaan kesken suhteen, koska nainen ei saa tyydytystä mieheltään?

Seksihän on kuitenkin paljon muutakin, kuin pelkkää panemista. On suuseksiä, hyväilyä, sormileikkejä ja vaikka minkälaisia lelujakin, joilla voi tehdä vaikka mitä kivaa.
Myös asento vaikuttaa siihen, miltä penis tuntuu naisen sisällä.
Monet sanovatkin, että pääasia on se miten sitä osaa käyttää.

Ongelmaksi peniksen pituus voi toki siinä vaiheessa muodostua jos sillä on negatiivista vaikutusta raskaaksi tulemiseen.
Siihenkin kyllä löytyy tosin vaihtoehto mm. keinohedelmöitys.

Kävin lukemassa muutamilta eri keskustelupalstoilta missä naiset olivat kirjoittaneet mielipiteitään siitä, onko koolla väliä ja joidenkin mielestä sillä on jonkinverran merkitystä tai ei yhtään, mutta suurimmalle osalle koolla oli todella suuri merkitys.
Mutta, entäpä jos mies sanoisi naiselle että naisella on: liian väljä värkki tai liian pienet rinnat, miten nainen suhtautuisi siihen?
Naisen silmissä mies olisi automaattisesti sika ja naisten halveksuja.

Joten herää kysymys, millä oikeudella naiset saavat arvostella miesten vehkeitä ja se on ok?
Mutta jos mies käyttäytyy samoin, se tekee idiootin ja se ei todellakaan ole ok.

Onko sinulle sen koolla väliä? Mitä muita keinoja on tuottaa seksuaalista nautintoa jos partnerilla on pieni? Tai miehet, oletteko huolissanne peniksenne koosta?
4 kommenttia:

 1. Mies saa olla vaikka millainen kultakimpale, mutta jos yhdyntä ei tuota mielihyvää (huono koko tai muoto), niin en jäisi roikkumaan suhteeseen. Sitähän se on, vapaus valita. Itse olen hyvin seksuaalinen, joten seksin täytyy pelata. Mutta sitten on naisia ja miehiä, joille muut asiat ja ominaisuudet voivat kompensoida seksielämän huonouden. Ja sekin on ihan fine. Jos mies hylkää minut pienien rintojeni takia, on hänellä siihen täysi oikeus sillä miksi hänen tulisi tyytyä mihinkään? (rintojen koko on tuolloin miehelle tärkeää niinkuin seksielämän tyydyttävyys minulle) Totta kai mies saa arvostella naisen vehkeitä siinä missä nainen miehen. Siinä nyt on lähinnä kyse siitä, etteivät oikeat ihmiset (ja tarpeet/halut/toiveet) ole kohdanneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, vapaus valintaan. Ja meitähän on moneen junaan, mikä on toiselle tärkeää ja jollekin toiselle ei.
   Mutta sinänsä jännä pohtia tällaisia asioita, että miten itse toimisi jos olisi siinä tilanteessa että toinen ihminen olisi kaikin puolin juuri sellainen minkälainen toivoo kumppaninsa olevan, mutta sen joku ruumiinosa/ruumiinosat ei miellytä tai tuota täydellistä mielihyvä.

   Seksi on toki tärkeä osa suhdetta ja toivoohan sitä että se on toimivaa ja tyydyttävää, mutta toisaalta hyvät tyypitkin elämänkumppaniksi tuntuvat olevan nykypäivänä valitettavan harvassa.

   Mutta jokainen elää tavallaan ja hyvä niin :)

   Poista
 2. Niin, vaikea sanoa, kuinka paljon se koko itselle lopulta merkitsee. Oma kumppanini on aika hyvin varusteltu peniksen koon suhteen ja se tuntuu itselle täydelliseltä. (Jos nyt yhtäkkiä tilalle vaihtuisikin selvästi ohuempi ja lyhyempi penis, niin voisihan se aika karulta tuntua. :D)

  (Emätin)Yhdyntä on toki vain yksi osa seksiä - orgasmitkin tulevat poikkeuksia lukuunottamatta minulle klitorista kiihottamalla - mutta silti ne ovat meille tärkeitä. Jos siis miehellä olisi todella pieni ja yhdynnöissä ei tuntuisi oikein miltään, niin ehkä se voisi muodostua ongelmaksi. (Samoin kuin jos penis olisi niin iso, ettei se olisi nautinnollista.)
  Vertaa vaikka jos itse olisi kiinnostunut s/m-touhuista, mutta kumppanille ne olisi ehdoton ei, niin epätyydyttävähän seksielämä siitä todennäköisesti seuraisi...

  "entäpä jos mies sanoisi naiselle että naisella on: liian väljä värkki tai liian pienet rinnat, miten nainen suhtautuisi siihen?"

  No... Liian väljään voi vaikuttaa jonkin verran treenaamalla lantionpohjalihaksia.
  Ja jos taas miestä häiritsee pienet rinnat, niin mielipiteeseen on toki oikeus ja varmaan sitten ei kannata aloittaa mitään syvempää suhdetta, jos isot rinnat ovat omalle kiihottumiselle tärkeää (ja jos naista ei kiinnosta silikoneja ottaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitinkin tuohon ylempänäkin olevaan viestiin, että näitä asioita on jännä pohtia, että mitä jos asia tulisi omalle kohdalle, että tutustuisi johonkin oikein kivaan ihmiseen jonka seurassa on mahtavaa, johon ihastuis tulisesti ym. ja sit jos sillä ihmisellä ois joku/jotkut ruumiinosat sellasia jotka ei miellytäkään tai tuota mielihyvää. Niin mitä sitten oikein tekisi.. maailmassa toki on älyttömästi valinnanvaraa ja tottakai itselleen haluaa vain parasta, mutta hyvätkin tyypit välillä tuntuu olevan harvassa joiden kanssa vois oikeesti perustaa perheen ja kuvitella viettämänsä lopun elämänsä.

   Nämäkin on taas niitä sellaisia asioita jotka toisaalta on puhuttanu aina, mutta ovat viime vuosikymmeninä olleet vasta pinnalla. Tai siis en usko, että vaikka 50 vuotta sitten ihmiset ovat vielä olleet yhtä valikoivia toisten ihmisten suhteen.

   Poista