perjantai 27. maaliskuuta 2015

SINKUT HOX! - Ole parhaimmillasi treffimarkkinoilla


Mua 0n jo pidemmän aikaa ärsyttänyt lähipiirissäni eräs naispuoleinen ihminen, joka jaksaa vähän väliä valittaa, että kuinka hän ei kelpaa kenellekään tai että hän tulee aina olemaan sinkku. Tai, että miksi hän vetää vain renttuja puoleensa?
Tämän postauksen tarkoituksena ei nyt ole arvostella tätä kyseistä ihmistä, vaan tarkoituksena on kirjoittaa siitä tosiasiasta, kuinka paljon itse voimme vaikuttaa tähän asiaan; minkälaisia ihmisiä vedämme puoleemme tai miksi ihmiset ei kiinnostu?

Vaikka ihminen olisi luonteeltaan minkälainen kultakimpale tahansa, luonnetta ei kuitenkaan ulospäin kovin helposti näe, jos kyse on ventovieraasta ihmisestä.
Siksipä jos haluaakin kerätä katseita, on hyvä muistaa pitää omasta itsestään fyysisesti huolta. Hyvällä tavalla itsevarmasti itsensä ja kroppansa kantava ihminen näyttää muiden silmissä hyvältä ja mielenkiintoiselta. Pukeutuminen, hiustyyli ym. ovat osa myös sinua ja viestittävät muille ihmisille persoonallisuudestasi jotain.
Palatakseni vielä tähän lähipiirin naiseen, niin hän kulkee kaupungilla aina rähjääntyneen näköisenä, hiukset aina sikinsokin epähygieenisen ja likaisen oloisena. Suoraan sanoen, en ihmettele, että hän ei kerää miesten katseita tai jos kerää, katseista suurin osa on laitapuolen kulkijoilta, rentuilta, jotka eivät myöskään välitä itsestään.

Eleet kertovat myös sinusta. Jos olet vaikka kavereiden kanssa viettämässä iltaa jossakin yökerhossa ja haluaisit pokata itsellesi miehen tai naisen, voit omilla eleilläsi viestiä olemuksestasi. Jos olet etsimässä jotain; suosi salaperäisyyttä, etene sopivaan tahtiin, mutta älä ole liian jääkylmä kalikka, ettei toinen saa väärää kuvaa.
Jos sinua iskevä ihminen ei sinua kiinnosta, asian voi hänelle ilmaista myös nätisti.

Elämäntyylilläsi voit vetää puoleesi tietynlaisia ihmisiä. Jos elämäntyylisi on aktiivinen, liikunnallinen ja terveellinen, on todennäköisempää että vedät puoleesi kyseisiä ominaisuuksia omaavia ihmisiä.
Jos taas elämäntyylisi on olla kännissä vähän väliä ja vetää muutakin alkoholin ohessa, on melko satavarmaa että vedät puoleesi epämääräistä porukkaa.
Tämän asian huomaa ihan kaveripiireissäkin.
Vaikka ystäviä on erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia, niin yleensä monia yhteisiä asioita kuitenkin näiltä ystäviltä löytyy. 

Nykyaikana on erittäin paljon yleistynyt netissä tapahtuva seuranhaku, kuten myös erilaiset puhelinsovellukset, kuten vaikka Tinder.
Tällaisien juttujen huono puoli on se, kun toista ei nää livenä. Toisen ilmeitä ja eleitä.
Siksi onkin hyvä miettiä, mitä itsestään haluaa viestiä kuvan avulla
ja mahdollisella esittelytekstillä jonka voi profiiliinsa kirjoittaa.
Mitä on hyvä tuoda esille ja mitkä asiat on hyvä suosiolla jättää pois?
Entä mitä kuva kertoo sinusta?
Jopa väreilläkin voit vaikuttaa ihmisen mielikuviin.
Lämpimät värit vs. kylmät värit jne.

Tähän loppuun mainitakseni niin, on paljon asioita joihin emme voi vaikuttaa mitenkään.
Emme ihmisistä aina läheskään päällepäin näe, että minkälaisia ne pohjimmiltaan on.
Ja renttuihin, huonokäytöksisiin ihmisiin tulee varmasti myös paljon törmäämään.
Mutta paljon myös itsekin asioihin voi vaikuttaa.
Jos olet kyllästynyt sinkkuuteen ja haluat saada jotain sutinaa,
niin kipinkapin vaikka luomaan itselle uutta hiustyyliä, vaatekauppaan shoppailemaan,
lenkille ja liikkumaan, tapahtumiin ja harrastuksiin - missä törmää muihin ihmisiin.
Kyllä varmasti jossain on joku joka sinusta kiinnostuu ! :)

Minkälaisia vinkkejä sinä antaisit sinkuille?
Tai miten toimit itse, jos olet sinkku mutta haluaisit saada sutinaa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti